Szanowni Państwo
Szanowni Państwo Informujemy, że 27 lutego 2016 roku nastąpiło włamanie do naszej infrastruktury serwerowej. Obecnie nieaktywnie są wszystkie usługi hostingowe. Przepraszamy za wszystkie utrudnienia. Nasi administratorzy pracują nad jak najszybszym usunięciem awarii, zabezpieczeniem serwerów, a przede wszystkim przywróceniem stabilności działania usług. O postępie prac będziemy informować na bieżąco za pośrednictwem strony http://2be.pl/ Nasze Biuro Obsługi Klienta będzie czynne od godziny 8:00 do 16:30 - tel: 12 427 12 55 Wszelkie pytania prosimy kierować na adres mailowy: grupaadweb@vp.pl – będziemy sukcesywnie odpowiadać na Państwa wiadomości. Jednocześnie bardzo prosimy o cierpliwość i wyrozumiałość – robimy co w naszej mocy. Zespół Grupy Adwe
2016-02-29, 11:17
Szanowni Państwo

Przepraszamy za wszystkie utrudnienia.

Zespół Grupy Adwe